Bovag

Inkoop Caravans

De waarde van uw caravan? Wij vertellen het u precies!

U wilt uw caravan verkopen, maar wat kunt u er voor  vragen? Twijfelt u over de waarde van uw caravan, dan kunnen we bij Caravans Verkopen u dat exact vertellen. Na het invullen van een inkoopformulier en/of een gedegen caravan taxatie, is de dagwaarde van uw tweedehands caravan binnen no time bekend.

Waarop is waarde caravan gebaseerd?

De waarde van uw caravan wordt door een aantal elementen bepaald. Zo is het bouwjaar van belang, maar ook het type en de eventuele extra’s spelen een grote rol. Daarnaast is uiteraard van belang in welke staat uw caravan verkeert en of de caravan schade heeft en in welke mate. Door deze zaken in te vullen op het inkoopformulier van Caravans Verkopen, maakt u een goede kans op een vlotte verkoop.

Werkwijze Caravans Verkopen

Wij bepalen snel een prijs op grond van de bovenstaande gegevens die u heeft aangegeven op ons inkoopformulier. Komen de ingevulde gegevens na bezichtiging overeen met de daadwerkelijke waarde van uw caravan, dan ontvangt u het bedrag direct contant of per bankoverschrijving van ons. U krijgt ook meteen een RDW Vrijwaring. We halen de caravan bij u op en wij gaan op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Door zaken te doen met Caravans Gezocht bent u niet alleen verzekerd van een snelle afronding. Wij zorgen ook dat u niet te maken krijgt met:

  • Onzinnige en veel te lage biedingen
  • Veel kijkers over de vloer, maar geen kopers
  • Gedoe met rechtsbijstandsverzekeringen

De waarde bepalen

Voor het aanmelden of een waardebepaling van uw caravan, kunt u gebruikmaken van ons inkoopformulier. Met vragen kunt u te allen tijde contact opnemen.