Bovag

Caravan Verkopen Particulier

Caravan verkopen als particulier? Wij helpen graag!

Om uw caravan te verkopen als particulier, krijgt u regelmatig te maken met de nodige rompslomp. Onzinnige biedingen. Veel kijkers en maar geen kopers. Gedoe over betalingen en rechtsbijstandsverzekeringen. Maar dat is nu voorbij! Dankzij Caravans Verkopen wordt een caravan verkopen door particulieren een stuk eenvoudiger.

Onze werkwijze

Uw caravan particulier verkopen, begint met het invullen van ons inkoopformulier. Hierop geeft u de specificaties van uw caravan aan, zoals type, bouwjaar en eventuele schade of extra’s. Aan de hand van de gegevens die u aanbiedt, geeft Caravans Verkopen een prijs af. Deze prijs wordt ook daadwerkelijk betaald, mits de caravan voldoet aan de specificaties zoals door u aangegeven. Blijkt dat er onverhoopt toch (andere) schade te zijn, dan passen wij daar onze prijs op aan. Bij een wederzijdse overeenkomst betalen we u contant of per bank. Ook halen we de caravan altijd bij u op. Zo wordt een caravan verkopen weer interessant voor particulieren.

Caravan verkopen particulier samengevat:

  • U vult ons inkoopformulier in
  • Wij geven een voorlopige prijs af
  • Uw caravan wordt beoordeeld en gecontroleerd op schade
  • Bij overeenstemming wordt de prijs contant of per bank betaald
  • Wij halen de caravan bij u op

Eerlijke prijs

Caravans Verkopen maakt deel uit van an Snoeken Caravans, een grote speler op de vakantiemarkt. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de RDW. U kunt bij ons dus met een gerust hart uw caravan verkopen als particulier. Onze taxaties voldoen aan alle voorwaarden. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u een eerlijke prijs ontvangt voor uw tweedehands caravan.

Meer informatie

Voor vragen over het verkopen van een caravan door particulieren, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u uw caravan meteen bij ons te koop aanbieden, vul dan het inkoopformulier in.